3 в 1 – Ревю, Ъпсурт и Хиподил – неочаквана комбинация

|
На 20 април от 20 ч. в Зимния дворец на спорта "Ревю", "Ъпсурт" и "Хиподил" ще изнесат съвместен концерт.
Организаторите от Ескейди саунд обясняват решението да съберат на една сцена тези три формации:
"Това са онези, които с авторството си (защото свирят само авторски парчета) са формирали музикалната култура в България. Това са онези, които формират мисленето на младите хора и едновременно с това продължават да вдъхновяват възрастните.
Какво събира изпълнителите на една сцена?
Искреността, уникалността и творческият заряд!
Всяка от трите групи е доказан "стълб" в своя стил и мерна единица за талант. Всеки техен проект се е превръщал в успех през годините – факт, известен на всички, имащи общо с музикалната култура на тази държава! Резултатите от творчеството им са широкомащабни: промяна в говора на хората, промяна в мисленето на хората, свобода в изказа на собственото мнение и наричане на нещата с истинските им имена!

Поради тези резултати, те винаги ще бъдат в опозиция!

Те са тоталната революция в българската музика и за радост на политиците не са решили да обединят "електората" си и да направят партия, защото искат да продължат и занапред да провокират обществото.
На фона на множеството концерти на чужди групи и изпълнители, които ще залеят българина, все пак не бива да се забравя, че ние сме една нация и на първо място трябва да уважаваме Стойностното Българско, а след това всичко останало."
Билети се продават в НДК на цена 8 лв. В деня на концерта, ще се продават и на касите на Зимния дворец на цена от 10 лв.Коментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *