BETRAYING THE MARTYRS по случай 5 години бар The Black Lodge

|
Получихме следното съобщение:

BGTSC има удоволствието да обяви официално концерта на BETRAYING THE MARTYRS. Парижките екстремисти ще забият на 8 ноември в столичния клуб "8 Ball". Събитието е по случай петата годишнина от отварянето на столичния бар The Black Lodge и съвпада с източноевропейското турне на бандата. Към празника на емблематичният столичен бар се присъединяват и родните любимци This Burning Day, като може да очаквате обявяването на още участници.

Французите BETRAYING THE MARTYRS са сочени като една от най-бързоразвиващите се банди, сравнявани в последно време с групи като Bring Me The Horizon, Asking Alexandria и Parkway Drive. Стилът им е смесица от различни подстилове на екстремния метъл като определено доминира наличието на deathcore и metalcore, умело примесени с елементи на Progressive and Symphonic Metal.

Билетите за концерта са в продажба от днес, ексклузивно в мрежата на EVENTIM в цялата страна. Местата, от които могат да бъдат закупени, бар The Black Lodge,  магазините на Пикадили, Germanos, Technopoilis, OMV, Office 1 Superstore, Техномаркет, ESPO груп, Usit Colours, Outlet Alex, На Тъмно, Metal Heaven,Фотосинтезис, каса 3 на НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината, както и онлайн на www.eventim.bg.

Пропуските се продават на  цена от 25 лева, а при налични в деня на концерта, както и на място на входа на клуб 8 Ball, цената им ще е 35 лв.  

Предстои оповестяването на още групи и подробности!


Коментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *