Cardnito ergo sum!

|
В превод от латински Cardnito ergo sum означава "имам визитна картичка, следователно съществувам".
На 29 септември в клуб "Грамофон" се състоя премиерата на новата книга на издателство Рой Комюникейшън "Ето моята визитка". Представянето на книгата, много добре организирано от издателката Десислава Бошнакова, беше и сбирка на голяма част от ПР специалистите в България, придружена с размяна на визитни картички, търг за бутилка Johnnie Walker (първата бутилка с новия дизайн пристигнала в България), предаване на стари визитки, търсене на грешки в корицата на книгата и много дегустиране на споменатата вече марка скоч.
Победител в търга за уискито стана Любомир Аламанов, шеф на АПРА, който срещу сто лева се сдоби с мечтаната бутилка. Жребият определи Елица Стефанова да получи наградата за откритите грешки в корицата на "Ето моята визитка", а Александър Неев получи наградата за най-много събрани чужди визитни картички вечерта.
Книгата на Боб Попик "Ето моята визитка" на пръв поглед е едно полезно четиво за всички които имат и ползват визитни картички, но всъщност е пълна със страхотни и лесно приложими идеи за установяване на широки контакти, чудесен материал за всички специалисти в областта на търговията и маркетинга. След като я прочетете ще знаете повече за това как да подобрите уменията си да водите разговори и да въздействате на клиентите и партньорите си. Дори и днес, в ерата на компютрите, мобилните телефони и интернет все още има място и за визитните картички. "Тези малки билбордове, на които е написано името ви и които носите със себе си в джоба си или в портмонето си, могат да ви създадат или да са причина да загубите работа, повече от всичко друго, което имате", споделя авторът. Идеите в книгата могат да ви помогнат не само в бизнеса, но и при социалните контакти.
Авторът е един от водещите експерти в САЩ по маркетинг и ПР кампании с малки бюджети и ви съветва: "Прочетете тази книга. Поръчайте няколко. Подарете една на приятел". Същото ви съветвам и аз, струва си.
Книгата можете да поръчате и закупите от виртуална книжарница Books.bg.


Коментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *