Cirque Eloize за първи път у нас

|

Получихме следното съобщение:


 Уважаеми дами и господа, след феноменалния успех на CIRQUE DU SOLEIL и неговите зрелищни спектакли Saltimbanco и Alegria СОФИЯ МЮЗИК ЕНТЕРПРАЙСИС  има изключителното удоволствие да представи за първи път в България трупата на CIRQUE ÉLOIZE!


С атрактивно шоу, комбиниращо уникални танци и ефектни акробатични номера


iD


12 и 13 април 2014 г.зала 1 на НДК


iD на Cirque Éloize ще изнесе само 2 представления в зала 1 на НДК 
ДенНачален час12 април 2014


Събота19:00 часа13 април 2014


Неделя19:00 часа
Cirque Éloize (Цирк Елуáз) представя цирковото изкуство по съвсем нов и модерен начин от 1993 г. насам. Оригинално съчетава цирк с театър, танци и музика. От 2010 г. Cirque Éloize е партньор на Cirque du Soleil. Двете компании споделят обща творческа визия и са получили международно признание в развлекателната индистрия.


С десет оригинални продукции, Cirque Éloize е представил над 4000 шоута в 440 града в 40 държави. Трупата участва в множество фестивали по целия свят и е носител на престижни отличия, сред които 10 награди и медали от Световния фестивал на цирковото изкуство в Париж, Gemini и Broadway’s Drama Desk Awards. Представленията им се играят на Бродуей и Уест Енд. В допълнение към спектаклите, които обикалят света, Cirque Éloize развива и свои концепции за специални международни събития. До днес са се състояли повече от 1300 такива събития. В момента две представления на Cirque Éloize са на световно турне – iD и CIRKOPOLIS.


iD е най-популярният спектакъл на Cirque Eloize, отличаващ се с много енергични изпълнения и комбиниращ цирково изкуство с шеметни танци. Развиващо се на фона на градски пейзаж, шоуто ни представя трупа от 15 акробати и изпълнители. Невероятното изживяване се допълва от ефектна мултимедия, както и от електронен и рок саундтрак на композиторите Jean-Phi Goncalves и Alex McMahon. Дръзките акробатични изпълнения в шоуто са в комбинация с енергията на уличните танци, като по този начин придават нов облик на модерния цирк.


Жано Пеншо, режисьор на атрактивното шоу, споделя: „С огромно удоволствие ще представим за първи път в София една градска приказка, изпълнена с цвят, страст и енергия. За да спазим традицията на компанията, в iD отново съчетаваме различни форми на изкуството – този път това са уличните танци – за да влеем енергия и динамизъм в акробатичните номера.”


Заради уникалната комбинация между зрелищни танци и ефектни циркови номера iD ще очарова децата, ще се хареса на тийнейджърите и е перфектното забавление за цялото семейство!


Деца до 10-годишна възраст ще влизат безплатно на шоуто!


БИЛЕТИ


Билетите за спектакъла iD на Cirque Éloize ще бъдат на изключително достъпни цени от 40 до 90 лева


Билетите могат да бъдат закупени от:
  • касаТА на тикетпро в билетен център НДК

  • КАСАТА НА АРЕНА АРМЕЕЦ

  • онлайн на адрес www.ticketpro.bg  

  • КАСИТЕ НА ТИКЕТПРО БЪЛГАРИЯ И НЕГОВИТЕ ПАРТНЬОРИ


както и в магазините:


СОФИЯ - вижън, ЕВРОТУРС, книжарница „селект”, МУЗИКАЛЕН МАГАЗИН „ЯКО”


Пловдив - мюзик център, РОК ШОП


Бургас - саунд гардън


Велико търново - медуза


Плевен - МУЗИКАЛЕН МАГАЗИН „РУЛИ”


Варна - ОЗЗ МЮЗИК


Продажбата на билети започва на 19 ноември (вторник) 2013 г.  


ПЪРВИТЕ 100 ДУШИ, ЗАКУПИЛИ БИЛЕТИ ЗА СПЕКТАКЛИТЕ ОТ ВСЯКА ЦЕНОВА КАТЕГОРИЯ, ПОЛУЧАВАТ 10 % ОТСТЪПКА

Коментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *