DJ Andy C след The Prodigy на Spirit of Burgas

|
Дръм-енд-бейс феновете също имат свое пространство на фестивала SPIRIT of Burgas и то е локализирано на основната сцена в първата фестивална нощ (13.08). За първи път в България идва дръм енд бейс диджей номер 1.
За трета поредна година Spirit of Burgas се довери на HMSU букинг преценката при изготвянето и организирането на нощната програма за първата вечер от фестивала. През последните две години дръм енд бейс нощта се превърна в едно перфектно продължение на вечерната селекция от гости, като и тази артистите отново са съобразени по начин, който да допълни главната сцена в петъчната вечер. След като във времевия пояс от 19:00 ч. до 01:00 ч. ще имаме уникалната възможност да чуем имена като Apolo 440 и The Prodigy, веднага след това на сцената ще излезе безспорно най-популярният дръм енд бейс диджей Andy C с неговия персонален MC – GQ. В това няма нищо странно предвид факта, че за последните няколко години The Prodigy показаха безусловната си подкрепа към дръм енд бейс музиката, издавайки ремикси на Pendulum, Noisia, Subfocus и Chase and Status. Именно последните две имена имат ексклузивни договори за продукцията си с лейбъла RAM Records, собственик на който е Andy C. Този факт само затвърждава добрите отношения между артистите и предразполага фаталният петък 13ти да се превърне в едно невиждано и нечувано пътешествие из историята на електронната музика и синкопираните бийтове.

Неизменна част от музикалното пътешествие за феновете ще бъде и Beck’s - основен партньор на Spirit of Burgas. Благодарение на немска марка бира номер едно, част от феновете ще имат възможността да видят Аndy C, както и всички останали артисти, като спечелят билет, предоставен от Beck’s. Чрез специална промоция до края на м. юли брандът раздава награди, една от които е билет и за трите фестивални вечери. Подробностите за начина, по който феновете могат да ги спечелят, са на www.becks.bg.
Ако желаете да присъствате само на шоуто на DJ ANDY C и MC GQ, може да платите отделен билет на стойност 25 лв. Този билет важи само за времето след 00,30ч. в нощта на 13 срещу 14 август.


Станете част от изживяването SPIRIT of Burgas 2010!
Билети за фестивала:
ПРЕДВАРИТЕЛНА ПРОДАЖБА:
Еднодневен фестивален билет – 50 лева (25 евро)
Тридневен фестивален билет – 120 лева (60 евро)
Билети за къмпинга – 30 лева (15 евро)

НА ВХОДА НА ФЕСТИВАЛА:
Еднодневен фестивален билет - 60 лева (30 евро)
Тридневен фестивален билет - 140 лева (70 евро)

Билетите са в продажба он-лайн, в мрежата на Еventim.bg. Вече можете да принтирате билета си чрез услугата “Print@Home”, където и да сте по света.


Коментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *