DJ Tarkan и Spektre ще разтърсят Бургас

|
След големия успех на коледното парти в Бургас, организаторите от Renesanz се завръщат на 25 февруари, петък, с второ грандиозно събитие в черноморския град. Мястото на провеждане отново ще бъде луксозната Бална зала на Танцова академия в Бургас (жк Славейков, с/у КАТ).

Две горещи имена от световната денс сцена ще оглавят диджей листата за вечерта. Първият хедлайнер на партито е DJ Tarkan от Истанбул, който наскоро бе избран от българската публика за „най-добър чуждестранен диджей на годината“. Световноизвестният DJ Tarkan е единствения турски артист, който някога е влизал в най-престижна класация DJ Mag Top 100.

Втори хедлайнер на партито в Бургас е английската сензация Spektre, който стъпва за първи път на българска земя. През последните 2 години Spektre се наложи като водещо име на новото техно звучене, а неговата продукция се издава за топ лейбъли като 1605, Yoshitoshi, Great Stuff и 303 Lovers. Spektre е подкрепян и от някои от най-големите техно пионери като Carl Cox, Sven Vath, Richie Hawtin, Umek и Dubfire.

От българска страна ще участват Balthazar, JackRock, Rado Ivanov и 2 Guys In Da House.

Събитието в Бална зала на бургаската Танцова академия стартира в 22:00 часа на 25 февруари. Билети ще се продават единствено на място, като цената им преди полунощ е 10 лв, а след това 15 лв.

Повече информация:
www.renesanz.com
www.da-burgas.org
www.djtarkan.com
www.myspace.com/spektre1
 

По материали на организаторите
Коментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *