Emil Prize, един от лидерите на българската диджей сцена, ще подгрява британската звезда Delilah

|

На 10 декември британската изпълнителка Delilah ще гостува в Sofia Live Club. Феновете на 23-годишната изпълнителка ще имат шанс да чуят на живо хитове като: Time, Go, Love you so, Inside my love и още много други в неповторима акустична версия. Началото е точно в 20:30 часа, а самата тя обещава шоуто да бъде специално.


Преди талантливата певица да завладее всички със своя неповторим глас и присъствие, на сцената ще се качи един от лидерите на българската DJ сцена – Emil Prize. Българинът стана популярен покрай серията партита Camp Sessions, които се превърнаха в неизменна част от клубния живот в столицата, както и по морето. Емил ‘Боро’ Борисов, известен като Emil Prize, започва да се занимава с музика през 1999 година. Определя стила си като страхотен микс от Funky Breaks, Breakbeat, Dubstep и Drum&Bass. Голям почитател на сноуборд и уейкборд. Очаквайте страхотен микс от музика на 10 декември в Sofia Live Club.
Билети за концерта на Delilah на 10 декември търсете в мрежите на TicketPro, на място в Sofia Live Club, както и онлайн ТУК. Цена на билетите - 50 лева.


http://www.mixcloud.com/emilprize/emil-prize-drumbossa-live-eclipse/


https://soundcloud.com/emil-prize/emil-prize-funky-live-eclipse-2010


 


 По материали на София Лайв КлубКоментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *