Flioffy ще подгряват концерта на шведите Jeniferever в Дома на киното

|
Един от ключовите моменти в електро-акустичната инсталация на „Аларма Пънк Джаз” навръх петък 13-и е актът на ембиънт-нойз триото Flioffy, който ще започне преди ефир и ще завърши в първите минути на „Аларма” по програма “Христо Ботев” (малко след 21,30 ч.) – като естествено преливане между dj-сета на Indioteque във фоайето (с начален час 20,00 ч.) и концерта на Jeniferever на главната сцена в Дома на киното.

Триото се състои от Мартин Луканов (no-input mixing board, atari sound generator, cracklebox, walkman, лаптоп), Никола Маринов (лаптоп) и Цветомира Борисова (лаптоп, цигулка, iPad, tunebug Vibe, walkman). Под името Flioffy те се представиха за пръв път пред публика на организирания преди две седмици от „Блуба Лу” „Ембиънт Фест 3” (отново в Дома на киното). А иначе са свирили заедно в различни проекти като Mother Spit, Zev Died Orchestra и други: някои от тях – записвани или предавани на живо от „Аларма” в „Звуково изобразяване на града” – пряко от Dada Cultural Bar, “Арт Хостел”-а на „Ангел Кънчев” и други знакови ъндърграунд места в столицата. През последните три години различни други колаборации на членовете на Flioffy са били представяни още в Галерия „Васка Емануилова” и The Fridge.

А сега – голямата изненада: всеки, закупил билет за произволна прожекция в Дома на киното в рамките на текущата седмица (9-14 май), има право на 50% намаление на билета за Jeniferever на 13 май. Трябва само да представите билетчето си за кино.

 

По материали на организаторите
Коментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *