French Boudoir: Изкушение и трепет с Вера Шандел и Ангел Заберски

|
Обичате ли "Le Glamour"? Френските шансони? Шампанско? Лукс и стил? Ако отговорът е да, добре дошли в новия будоар на Вера и Ангел! На 21 април от 23 часа в клуб "Black Label", Вера Шандел, платинено русата съблазнителка от Сентиментал Суингърс, ще представи своя French Boudoir - изкусителен спектакъл, който съчетава песен и шоу в духа на изисканото късно забавление. Новото издание на French Boudoir ще предложи обновена селекция от френски песни, включваща и някои от най-известните класически шансони – музиката на Едит Пиаф, Жо Дасен, Серж Генсбур...
Обградена като звезда, обгрижвана от двама икономи, Вера и нейното добро настроение се връщат с един музикален спектакъл - смесица от еротизъм, хумор и забавление. Тя пее, танцува и се смее.

Зад своето пиано Ангел Заберски, един от най-блестящите джаз пианисти в България, общува с Вера и с неподправен финес й подава музикална реплика от най-високо ниво.

Будоарът на Вера Шандел очаква всички ценители на стилното шоу. Красивата музика и уникалните костюми ще пленят сърцата на гостите в съботната нощ и ще им подарят преживяване от съвсем нов вид. Билети могат да бъдат закупени на място в клуба в деня на събитието. Цена: 30 лв.

Коментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *