Kultur Shock отново в София на 6 март!

|
След като посети страната ни за първи път на 1 декември 2006 г. по покана на Тангра Мега Рок и изнесе паметно шоу пред повече от 1000 души, подвизаващата се в САЩ американо- българо- японо- хървато- босненска шайка Kultur Shock реши да издаде запис от въпросния концерт.
Дискът, смесен от живата легенда Джак Ендино (работил с групи като Nirvana, Soundgarden и Mudhoney), ще се появи под името
“Live in Europe” в началото на пролетта и ще бъде представен с турне на Стария континент, стартиращо през март в Румъния и продължаващо в... София!
По случай втория си рожден ден, първото и единствено професионално онлайн рок радио в България, Тангра Мега Рок, организира голям купон в сърцето на София! Както стана ясно, черешката на тортата на вечерта ще бъде изпълнението на Kultur Shock, а преди това публиката ще бъде здраво “загрята” от родните веселяци Черно фередже и Балканджи!
Купонът ще е на 6 март в клуб "Black Box" в София и започва точно в 20:00 часа с реки от Jack Daniel’s на специални празнични цени!
 
Билети на цена 16 лв. можете да закупите предварително в мрежите на Eventim.bg и Ticketstream.bg в цялата страна, от музикалните магазини "О.Ч.З.", "Дюкян Меломан" и "На тъмно", магазините на "Germanos", супермаркети "Пикадили" и т.н. В деня на концерта цената ще е 20 лв.
 
Следете и RadioTangra.com, KulturShock.com и MySpace.com/KulturShock за подробности.


Коментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *