Lil Jon стъпва на българска земя.

|
На 31 март рапарът Lil Jon (Jonathan Mortimer Smith) за първи път стъпва на българска земя, за да направи размазващ купон в зала „Универсиада”. Той пристига с 8 човека антураж, момчетата от Тhe East Side Boyz.

Съвместен проект с Биг Ша е поводът американският рапър да включи в турнето си България. До настоящия момент не е имал никакви сценични изяви в Източна Европа. Той е известен и като музикален продуцент. Негово дело са хитовите парчета "Salt Shaker" на Ying Yang Twins, "Yeah!" на Usher, "Freek-a-Leek" на Petey Pablo, "Shorty Wanna Ride" на Young Buck, "Shake That Monkey" на Too Short, "Let`s Go" на Trick Daddy, и "Girlfight" на Brooke Valentine.

Талантът му се вихри и във филмовата индустрия. Участвал е в „Soul Plane”, „Boss`n Up”, "Hip-Hop Honeys: Las Vegas", "Date Movie", "Scary Movie 4", "Smoke and Mirrors".

Миналата година зарадва феновете си с участията в предаването Pimp My Ride International.

Феновете ще могат да видят „на живо” емблематичния диамантен Grillz (назъбник), който е майсторско дело на известният бижутер и хип-хоп изпълнител Paul Wall. Lil Jon въвежда Grillz линята в хип-хоп стайлинга.

Диамантеният рапър също е известен със своята чаша с диаманти, на която пише PIMP, която за рапърите означава много повече от „сводник”.

А през 2007 година Lil Jon влиза в книгата на Гинес като притежател на най-големия диамантен накит “Crunk Aint Dead”. 73-каратовият диамантен аксесоар, койтое допълнен с 18 каратово бяло и жълто злато, е оценено на стойност $500,000. Размерът 15,2 х 19 cm и дебел 2.5 cm.

Като цяло екзотичния рапър си пада по закръглени мацинки, което със сигурност радва „пухкавата” част от нежния пол. За пребиваването си тук, той скромно е поръчал печени пилета приготвени по български.

Също българските домакини трябва да му осигурят Play Station и Xbox.

За посрещането си е поръчал спортен автомобил поне 400 коня, който ще се развихрят по бул. "Цариградско шосе".

Подгряващи изпълнители: BIG SHA , Хората от Гетото, Бате Сашо, Hood G Fam

Начало 20:30. Предварителна продажба на билети на касата на Eventim – 30 лв. и на място в деня на концерта в зала „Универсиада” – 40 лв.
 

По материали на NG PartnersКоментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *