ODD CREW вече имат собствено студио и работят по нов албум

|
Най-горещата българска метъл банда успя най-после да завърши строежа на своето студио и в момента, не просто репетира усилено в него, но и завършва композирането на песните за втория си албум. Работното му заглавие е "A Bottle of Friends".

В последните месеци, Butcher House Studio бе строено, прокопано, изолирано, монтирано, сглобено и така нататък от самите музиканти. ODD CREW най-после завършиха своята крепост, в която изкарват голяма част от денонощието в работа.ODD CREW временно прекратиха клубните си участия в София, за да се концентрират в подготовката за участието си в БЪЛГАРСКИЯ РОК КОНЦЕРТ НА ГОДИНАТА!

На 24 март, бандата ще се качи на сцената в зала "Унивресиада", за да отвее публиката с 45-минутна програма, в която освен песни от супер якия си дебютен албум "We Are What We Are" - ще удари и нови парчета като "A Bottle of Friends", "We Won`t Betray Ourselves", "One More Time" и най-новото "I`ll Take My Rest (When I Die)".В концерта, който се организира по повод 4-тия рожден ден на радио Тангра Мега Рок, ще участват още легендарните ЕР МАЛЪК, събиращите се специално за случая INSMOUTH и една съпорт банда, която ще бъде обявена на 1 март.

БЪЛГАРСКИЯТ РОК КОНЦЕРТ НА ГОДИНАТА се организира с приятелското рамо на Jack Daniel`s и супер съдействието на Tuborg!


Коментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *