Parov Stelar Band отново в България

|

Получихме следното съобщение:


Организаторите на концерти и фестивали „Ивент Зона”  поканиха любимата ни електро суинг банда „Parov Stelar Band” отново в България! Както неведнъж са казвали – „Приемаме, защото обичаме да правим спектакли тук!”


На 4-ти октомври в зала "Арена Армеец", многобройните почитатели на оригиналната музика, която Parov Stelar Band създават, ще имат възможността да чуят наживо познатите хитови компилации, както и най-новите парчета на групата от 2013 година.


Експеримент или не, електро суингът става все по-популярен най-вече заради позитивния дух, който създава около почитателите му. Енергията е буквално повдигаща и провокира да търсиш най-доброто в класическата музика, което да предложиш на "нов глас”, споделя мистър Marcus Füreder, основателят на стила. Специфичната смесица от фънк, джаз и суинг, умело подправени с електро звучене, определено носи емблемата на “Parov Stelar Band”, които със замах изтупват праха на времето на отдавна отминалата епоха и я преобразяват буквално пред очите ни.

Cleo Panther е същинска муза за Parov Stelar! Неподправеното й излъчване и мощен глас са повод да я сравняват със златните гласове на световната сцена. Ексцентричните изпълнения на саксофон на Max The Sax, са есенцията в изпълненията на бандата, а тромпетът на Jerry di Monza е акцентът, от който “Parov Stelar Band” не биха се лишили за нищо на света! На концерта в София ще присъстват и басистът Michael Wittner, както и барабанистът Willie Larsson Jr., все музиканти с личен стил и силно присъствие!

На въпроса, от какво се вдъхновява Маркус Мюлер казва, че най-големите му музикални вдъхновения идват от идолите му "Бийтълс" и разбира се, от шестимата от “Parov Stelar Band”. Също така твърди, че музиката е вдъхновение сама по себе си винаги и навсякъде - затова никога не се ограничава в епоха или място.

Специфичната смесица от стилове прави бандата популярна в цял свят, а билетите за спектаклите им се изчерпват много преди обявените дати. Не е за изпускане и тази поредна възможност да се забавляваме с австрийците на 4-ти октомври в София, тъй като способността им да ни изненадват, е безгранична. Като истински иноватор в жанра, Parov Stelar винаги е малко по-напред от останалите - малко по-суинг, малко по-джаз и много по-провокиращ.

Билети за събитието можете да намерите от утре в мрежата на Eventim в цялата страна на промоционални цени от 50 лв. и 55 лв. Промоцията важи за първите 200 закупени билета.

4-ти октомври, зала "Арена-Армеец", 4-ти октомври, 20:00 ч. - Forever swing!


https://www.facebook.com/events/238349756361231/?context=create&source=49

http://www.eventzone.bg/bg/events/details/parov-stelar-band-in-bulgaria-arena-armeec

 


Коментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *