Placebo избраха Babyface Clan за съпорт в София

|
Българите от Бейбифейс клас (Babyface Clan) ще са съпорт банда в предстоящия концерт на световно известните Пласибо (Placebo) в София, който ще се състои на 13 септември в “Зимния дворец на спорта”. Култовото британско трио ще стъпи за трeти път у нас по покана на Loud Concerts, а събитието е в рамките на световното турнe, озаглавено “Battle For thе Sun World Tour”.
Лондонската банда пристига със собствена, специална LED стена с размер 15х4 м за шоуто си в София, която ще се състои от пет отделни, подвижни елемента и ще бъде разположена по цялата ширина на сцената. Oсвен песни от последният албум “Battle For The Sun”, Plasibo ще изпълнят избрани от своите хитове.
Бейбифейс клан е една от първите алтернативни банди в България и съществува от началото на 90-те години. До днес има своя значителен брой последователи и фенове, които ценят вълнуващите, енергични изяви на бандата “на живо”. Фронтмен (вокалист и китарист) е Насо Русков, а с него на сцената преди PLACEBO ще стъпят още: Иво – китара, Боби Струкански – бас китара, Фичо и Даката – на кийборди и ударни.
Страничният проект на Насо и Иво – “Imbeciles & The Poison Umbrella” е бил съпорт в първият концерт на британците в България, а група Остава - при второто им гостуване през 2007 г. Британците лично посочиха Бейбифейс клан да ги подгряват на 13 септември 2010 г. в София. Двете банди се познават добре още от 2004 г., когато Бейбифейс клан са съпорт на Placebo в два техни концерта в Brixton Academy и един в Manchester Academy. В София Бейбифейс клан ще представят свои чисто нови песни.
Билети за събитието се продават в мрежата на Ticketstream.bg, Eventim.bg и в Билетен център в НДК. Цената им е 50 лв., а в деня на концерта ще бъде 60 лв. за билет.
 

По материали на Loud ConcertsКоментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *