Renesanz с първо голямо парти във Варна

|
На 21 ноември Варна ще бъде разтресена от мега събитието Renesanz :: Ignition, което ще започне от 22:00 часа в зала “Младост” (Дворец на културата и спорта) – Варна. Зад пулта ще се изявят супер-звездите на международната сцена Cristian Varela (Испания), Format: B (Германия), Joseph Capriati (Италия) и DJ Clodagh (Ирландия), а съпорта от българска страна ще е в лицето на домакините Balthazar и JackRock. Мероприятието се провежда под егидата на община Варна и е организирано от агенция Renesanz.


Хедлайнер за вечерта ще бъде испанецът Cristian Varela, който през 2007-а спечели приза “Най-добър техно диджей в света” на денс наградите в Ибиса, а през февруари за осма поредна година грабна титлата “Най-добър диджей на Испания”.

Якоб Хилден е главното лице на берлинското дуо Format: B и пристига във Варна за да представи своя ексклузивен лайв сет. През последните години Format: B достигнаха култов статус на световно ниво, благодарение на изключително иновативните си авторски парчета, въртяни от всички големи имена в бранша.

Неаполитанския диджей/продуцент Joseph Capriati е най-горещия експорт на италианската минимал сцена в момента. Последните му издания са за лейбъла на Adam Beyer (Drumcode) и Chris Liebing (CLR), а аудиторията у нас добре го познава от незабравимите му сетове в клуб Comics и на фестивала Metamorphosis.

Ирландката DJ Clodagh е популярна като подгряващ диджей на Carl Cox по време на неговите турнета. Известна е със своя динамичен и енергичен саунд, превърнал я в една от любимките на българската публика.

На 21 ноември Зала “Младост” ще бъде оборудвана с 80 KW озвучителна система, множество светлинни ефекти, лазери, впечатляваща мултимедийна визия, обособена VIP зона и всичко останало, което ще допринесе за запомняща се атмосфера.

След края в 07:00 сутринта партито ще се пренесе в легендарния клуб Comics, който ще е домакин на официалния афтър. Пак в клуб Comics, но ден по-рано (петък, 20 ноември от 23:00 часа) ще се проведе и подгрявката Alpha Underground с вход свободен.


Билети (20/24 лв.) и випове (30 лв.) за Renesanz :: Ignition се продават в цялата страна в магазините на Germanos, Office 1, Orange center, Usit Colours, Вестникарска групa България, Домо, Пикадили, Техномаркет, Multirama, в разпространителската мрежа на Eventim, както и онлайн на www.eventim.bg.
&nsbp;

По материали на RenesanzКоментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *