Spirit of Burgas прави своето софийско пре-парти в клуб „Строежа”

|
На партито този четвъртък (29 юли) в клуб „Строежа” ще се разиграва томбола за 4 тридневни фестивални пропуска! За да сте сред спечелилите, бъдете част от официалното пре-парти на SPIRIT of Burgas.

Ако на 29 юли сте в София, можете да се подготвите за атмосферата на Spirit of Burgas 2010 с пред фестивално парти в столичния клуб „Строежа” (намира се в центъра на Студентски град). Музиката ще е подбрана сред най-доброто от дискографията на хедлайнерите на тазгодишното издание на най-големия музикален фестивал в България! В „Строежа” ще звучат THE PRODIGY, APOLLO 440, UNKLE, EVERLAST, SERJ TANKIAN, GRANDMASTER FLASH, DJ SHADOW, GRAVITY CO, ОСТАВА, D2. Ди-джеите на клуба ще включат в сетовете си и артисти от JACK DANIELS ROCK STAGE, HA TЪMHO STAGE и всички останали точки на SPIRIT of Burgas забавлението. Това означава, че партито на 29 юли няма да мине без звука на РЕВЮ, БИЧЕТО, LAST HOPE, VENDETTA, RUTH, УИКЕДА и много други!

За по-голямо разнообразие, а и за приятно връщане към настроението на предишни издания на SPIRIT of Burgas, ще слушаме и участници на фестивала от предишни години.

И не на последно място - по време на партито ще се разиграе томбола, с която ще бъдат раздадени четири тридневни пропуска за Spirit of Burgas 2010!

Част от „предстартовото” настроение по време на пре-партито в клуб „Строежа” ще бъде и Beck’s. Тази година немска марка бира номер едно е основен партньор на фестивала, част от атмосферата на Spirit of Burgas и от емоцията на хилядите фенове, които очакват с все по-голямо нетърпение грандиозното събитие. Затова и няма съмнение, че както партито в „Строежа”, така и трите фестивални вечери, ще преминат под мотото на Beck’s „No to boredom, yes to party all night long”.


Дата: 29 юли 2010 (четвъртък)
Място: клуб „Строежа” (Студентски град)
Старт: 21.00 часа
Вход свободен!

* * *
Билети за фестивала:
ПРОМОЦИОНАЛНИ БИЛЕТИ (важи до 14 май):
Тридневен фестивален билет – 99 лева (50 евро)
Количествата са ограничени – след първоначалното изчерпване, нова серия промоционални билети не се предвижда!

ПРЕДВАРИТЕЛНА ПРОДАЖБА:
Еднодневен фестивален билет – 50 лева (25 евро)
Тридневен фестивален билет – 120 лева (60 евро)
Билети за къмпинга – 30 лева (15 евро)

НА ВХОДА НА ФЕСТИВАЛА:
Еднодневен фестивален билет - 60 лева (30 евро)
Тридневен фестивален билет - 140 лева (70 евро)

Билетите са в продажба он-лайн, в мрежата на Еventim.bg. Билети от всяка точка на света могат да се купят и разпечатат на принтер чрез услугата “Print@Home” на Eventim.


Коментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *