The Prodigy: Ще пеем на самия плаж? Супер!

|
От организационния екип на Спирит ъф Бургас издадоха, че преди да потвърдят участието си във фестивала, от групата Продиджи поискали да разберат какво е мястото, на което ще пеят. В отговор получили снимка на бургаския плаж. Тя ги накарала да изпратят възторжен имейл, с който изразили задоволството си, че купонът ще бъде на самия морски бряг.
Междувременно в официалния им сайт www.theprodigy.com беше публикувано следното съобщение: "Продиджи имат удоволствието да ви съобщят, че ще бъдат хедлайнери на фестивала SСпирит ъф Бургас."

Един от коментарите под новината вероятно е написан от член на групата, тъй като в него се говори от първо лице. Текстът му е следният: "Hellcome to Bulgaria... this time we gonna ROCK! You will witness one of the best gigs after Paris... i promise..."

Обещанието, че това лято в Бургас ще се състои един от най-великите концерти на групата, е придружено от други коментари на щастливи фенове, много от които с български имена. В един от постовете почитател ги моли отново да се завърнат на сръбския фестивал Exit, където миналата година Продиджи подлудиха публиката.
 

По материали на община БургасКоментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *