The Stranglers възпрепятствани – извиняват се на публиката на Спирит ъф Бургас

|
The Stranglers, които имаха огромното желание да са сред участниците на Spirit of Burgas 2010, изпратиха извинителна нота до организаторите и публиката на фестивала, в която със съжаление уточняват, че няма да имат възможност да станат част от събитието.

Ето какво гласи съобщението от мениджмънта на групата:

„До цялата публика на Spirit of Burgas,

С огромно съжаление искаме да ви съобщим, че The Stranglers нямат възможност да свирят на фестивала Spirit of Burgas този август, поради обстоятелства, които са извън контрола на групата. Cрещнахме непредвидени затруднения, поради които групата няма възможност да влезе в графика на фестивалното шоу. Искаме да благодарим на организаторите за тяхното разбиране в създалата се ситуация. Това решение няма каквото и да е отношение към организаторите на Spirit of Burgas. Групата би се радвала да получи покана да свири на фестивала в близко бъдеще и пожелава на екипа успех в предстоящото лятно събитие.
От Мениджмънта на THE STRANGLERS”

Третото издание на фестивала SPIRIT of Burgas ще се състои на 13, 14 и 15 август на териорията на Централния плаж на град Бургас.

Потвърдени остават гигът на хедлайнерите The Prodigy в първата фестивална вечер, подгрявани от Apollo 440, и последвани от DJ Andy C и MC GQ (Ram Records/UK). Със сигурност ще станем съпричастни на сета на DJ Shadow в нощта на 14 август и на грандиозния финал на 15 август с аудио-визуалното шоу на Gorillaz Sound System (DVJ), както и с присъствието на мулти-функционалния Serj Tankian от прочутите System of a Down.

Съвсем скоро очакваме информация с имената на още артисти, които ще влязат в лайн-ъпа на Spirit of Burgas 2010.

Билети:

ПРОМОЦИОНАЛНИ БИЛЕТИ (важи до 14 май):

Тридневен фестивален билет – 99 лева (50 евро). Количествата са ограничени – след първоначалното изчерпване, нова серия промоционални билети не се предвижда!

ПРЕДВАРИТЕЛНА ПРОДАЖБА:

Еднодневен фестивален билет – 50 лева (25 евро)

Тридневен фестивален билет – 120 лева (60 евро)

Билети за къмпинга – 30 лева (15 евро)

НА ВХОДА НА ФЕСТИВАЛА:
Еднодневен фестивален билет - 60 лева (30 евро)

Тридневен фестивален билет - 140 лева (70 евро)

Билетите са в продажба он-лайн, в мрежата на Еventim.bg.

Фестивален къмпинг:

Появата на фестивалния къмпинг се ползва с изключителен успех през миналата година, което мотивира организаторите този път той да бъде още по-голям и още по-добре уреден. Разположен в очертанията на самата фестивална зона, той разполага с вълнуващата гледка към Черно море, което е на няколко крачки разстояние от палатките. Освен морската вода, на 24-часово разположение на къмпингуващите е и храна, душове, гардероб за съхранение на ценни вещи и едно от най-важните неща... всички фестивални сцени в непосредствена близост. За повече подробности, посетете сайта на фестивала
www.spiritofburgas.com.
 

По материали на организторитеКоментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *