World Cup Weekend в Ялта съпътства финалите на Световното първенство

|
Три поредни партита ще заформят истински World Cup Weekend от 8 до 10 юни в клуб Ялта. Футболните емоции от стадионите в Южна Африка ще завладеят и най-добрия български клуб.

Поредицата ще започне в четвъртък в градината на Ялта с клубния формат на традиционното Thursday Live Session. Микс от лайв изпълнение и диджейски сет са подготвили Майкъл и Илко от Tri-O-Five.

На следващия ден (9 юни) приключението продължава с Avventura парти, а главните действащи лица зад пулта в Ялта ще са DJ Lion и DJ C-Fusion, познат и като един от резидентите на Bedroom Beach в Слънчев бряг.

На 10 юли се подгответе за тройната комбинация от централните нападатели на Ялта, резидентите на клуба – Juan Alvarez, Liubo Ursiny и Valdy. Всеки от тях със свой собствен стил на музикалния клубен терен и собствен фен клуб, но за разлика от истински футболен мач на дансинга няма да има сблъсъци на агитките.

Под знака на футбола ще премине и неделната вечер в Ялта. Независимо от климатичните условия в Южна Африка, приятната атмосфера на градината на Ялта ще предложи едно клубно преживяване на футболните емоции. Специално за финала на Световното първенство по футбол, в 21 часа огромен екран ще посрещне най-верните фенове на играта.


Коментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *