ZAZ се включва в инициативата Share & Inspire

|
Френската изпълнителка ZAZ, която България очаква за концерт на 30 май 2012 г. в Зала 1 на НДК, ще се включи в започналата преди две години инициатива „Share & Inspire”. Проектът е единствен по рода си у нас и цели среща и запознаване на децата в неравностойно положение с творчеството както на известни, така и на ъндърграунд артисти от България и света. Бъдещите музикални фенове ще имат възможност да присъстват на част от саунд-чека на ZAZ и бандата ѝ, а защо не и да опитат таланта си на някой от инструментите на сцената.
„Вече две години се опитваме да правим възможни подобни срещи между интересни артисти и деца и младежи, които най-често нямат шанс да се докоснат до подобен тип изкуство. За съжаление не винаги това е възможно, поради натоварената програма на гостуващите изпълнители, но за общо щастие ZAZ е изпълнител, който с две ръце подкрепя подобни инициативи. Смятаме, че дори за самата нея и момчетата от групата ѝ това ще бъде доста вдъхновяваща среща”, споделиха организаторите на концерта и инициатори на проекта - Терен Мюзик. За момента партньори на „Share & Inspire” са били сдружение "Приятелско сърце" (ReachOut.BG) и българския клон на фондация „Агапедия”.
И още една добра новина – поради огромния интерес към концерта и непрекъснатите запитвания от страна на фенове за оставащи билети на по-челни позиции в залата, от понеделник, 21 май, организаторите пускат в продажба изключително ограничена бройка билети на цена 100 лв., които ще осигуряват места във VIP ложата на Зала 1 на НДК. Билетите ще се продават единствено на билетната каса на НДК.
Феновете все още имат многобройни възможности да спечелят покани за концерта, като всички те са обявявани на сайта на Терен Мюзик (www.terenmusic.com), facebook страницата им (facebook.com/terenmusic) както и от партньорите на събитието.
Билети за концерта на цени от 45 и 50 лв. могат да бъдат закупени от мрежата на Ticketstream.bg (www.ticketstream.bg) и от Билетна каса НДК.
 

По материали на Терен МюзикКоментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *