Аудио-визуалната “Фрактура” навършва 13 години в ТВ ефира

|
Най-старото предаване за рок и метъл музика “Фрактура” навършва 13 години в тв ефира. По този повод неговият автор и продуцент Васко Катинчаров ще отбележи годишнината с едно специално издание на шоуто.
Точно в полунощ на 26 срещу 27 юни (неделя), в ефира на телевизия "Диема" ще стартира празничното издание “13 години Фрактура”. В продължение на два часа ще видим най-доброто от шоуто за тези години. Акцентът ще бъде сложен върху кратки забавни откъси от интервюта с Metallica, Soulfly, Tarja Turunen, Scorpions, Cradle Оf Filth, Whitesnake, Amorphis, Kreator, Sodom, Hypocrisy, Helloween, Biohazard, Deicide, Apocalyptica, W.A.S.P. и много други.

13 години са сериозно постижение за телевизионно предaване и искрено се радвам, че толкова дълго време “Фрактура” продължава да съществува. Благодарен съм на зрителите, на колегите с които съм работил през годините, и на всички останали, които под някаква форма са подкрепяли мен и предаването ми“, коментира повода Васко Катинчаров.

“Фрактура” винаги е на предна линия с най-новите рок и метъл клипове, актуални гости, интервюта с известни музиканти и концертни изпълнения. Всичко свързано със световната и българската рок сцена е вече 13 години в телевизионния ефир, всяка неделя, от 0:00 часа и пълно повторение всеки петък от 00:30 ч. “Фрактура” се излъчва по телевизия Диема с любезното съдействие на Jack Daniel’s.

Началото на предаването “Фрактура” е поставено от Васко Катинчаров през юни 1998 година. Дълги години то се излъчва по ММ, но след като каналът е закрит, се мести в Диема. Това е и най-старото специализирано рок предаване в ефира. За целия този период от 676 предавания зрителите са гледали специални интервюта с най-големите световни рок-звезди, както и репортажи от всички значими рок събития в страната.

 
Предаването Фрактура се излъчва по телевизия "Диема" в неделя от 0:00 ч. с пълно повторение всеки петък от 00:30 ч.
 

По материали на "Фрактура"Коментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *