Великденско намаление на билетите в театър “Българска армия”

|

На 29 и 30 април, 1 и 2 май почитателите на изкуството на театър „Българска армия” ще имат възможност да закупят билети на половин цена за всяко представление от програмата на театъра през месец май.


Какви театрални изненади се крият в пролетния майски афиш?

На 7 май (вторник) почитателите на смеха могат да се отпуснат в обятията на невероятната комедия на Камен Донев „Кръщене”.

На 9 май (четвъртък) зрителите в салона ще очарова и разсмива комедията на Уилям Шекспир  „Много шум за нищо”.

На 10 май (петък) публиката ще има възможност лично да оцени достойнствата на „Декамерон” по новелите на Джовани Бокачо, спектакъл който донесе награди на театър „Българска армия” – „Икар 2013” за „Поддържаща женска роля” и Награда „Златен Кукерикон” за „Женска роля” на Анастасия Ингилизова.

На 11 май (събота) и 18 май (събота) трупата на театър „Българска армия” ще представи  хитовата комедия „Ножица-трепач”, която ще увлече в интригата си своите съучастници, зрителите за 210 път!

На 14 май (вторник)Сега или никога” ще очарова салона с историята на любовен квартет, майсторски и с изящество представен от Краси Ранков, Стефка Янорова, Веселин Ранков и Ярослава Павлова.

На 15 май  (сряда) посетителите ще се забавляват с култовия за няколко поколения зрители спектакъл - на невероятните Ивайло Христов, Дони и Коцето – Калки - „Секс, наркотици и рокендрол”.

На 16 май (четвъртък) и 28 май (вторник) театърът ще представи своя най-нов спектакъл – любовната трагедия на Уилям Шекспир - „Ромео и Жулиета” (Жулиета – Радина Кърджилова, Ромео – Явор Бахаров).

На 30 май (четвъртък) зрителите ще могат да се любуват на едно от най-вълнуващите български заглавия – „Железният светилник по епохалният роман на Димитър Талев.

Любителите на по-задушевните, камерни пространства ще имат възможност да получат своята част настроение, хумор и забавление с комедийните спектакли на сцена-клуб „МаксиМ” от 19,30 ч. :

На 17 май (петък) Последни поръчки” от Дж. Пристли

На 28 май (вторник)Лалугер” – моноспектакъл на Николай Урумов.

По материали на театър "Българска армия" Коментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *