Владимир Спиваков в зала “България” през април

|
На 28 април у нас ще гостува световноизвестният цигулар и диригент – Владимир Спиваков. Заедно с камерния си оркестър “Виртуозите на Москва” той ще изнесе концерт в зала “България”.
Светът познава Спиваков с характерния му изпълнителски маниер и благородство. Той създава богатство, обем и красота на звука, специфичен нюанс и дълбок авторски замисъл при изпълнението. Дискографията на Спиваков като солист и диригент включва над 40 компакт-диска. Маестрото винаги предизвиква интереса на публиката и пресата с оригинални интерпретации на познати произведения и нови аранжмименти на творби, които преди това не са изпълнявани от струнни ансамбли.
Владимир Спиваков се занимава и със сериозна благотворителна дейност. През 1994 г. създава Международна Благотворителна фондация Владимир Спиваков, дейността на която е ориентирана към подобряване на живота на деца-сираци, както и подпомагането на талантливи млади музиканти. От началото на годината Международната Благотворителна фондация Владимир Спиваков има свое представителство и в България в лицето на “Жокер медиа”.
Над 1500 деца са получили помощ от фондацията на Спиваков, организирани са над 500 благотворителни концерта и са дадени над 500 стипендии. Важно направление в дейността на фондацията на Владимир Спиваков е професионалната подготовка и обучение на млади музиканти.
Виртуозът пристига по покана на “Жокер медиа” и “Алианц България”. Билетите за концерта на 28 април в зала “България” струват между 30 и 70 лв. Те вече се продават на касите на НДК и зала “България”.
 

По материали на "Жокер Медия"Коментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *