Втори концерт на “Лорд ъф дъ денс” в София, билетите за първия свършиха

|
Билетите за танцово шоу номер 1 в света Lord of the Dance в София на 9 юни в зала 1 на НДК са напълно изчерпани, съобщиха организаторите на събитието - продуцентска компания АРТ БГ. Това е своеобразен феномен за България – цялата зала е изцяло разпродадена почти половин година преди самото събитие.

Тъй като интересът към вечната приказка за Доброто и Злото в духа на ирландските музика и танц се оказа огромен, организаторите от АРТ БГ и домакините от НДК положиха съвместни усилия да издействат от мениджмънта на Lord of the Dance още една дата за легендарното шоу на Майкъл Флетли.

От 26 януари многобройните фенове на уникалните бързоноги ирландци, които все още не са успели да се сдобият с билети, ще могат да го направят за второто шоу в столицата на Lord of the Dance, което ще се състои на 8 юни отново в зала 1 на НДК. Ценните пропуски на цени между 40 – 60 лв. могат да бъдат намерени на касата на НДК, онлайн на Eventim.bg и в партньорската му мрежа – магазини Германос, М Свят, Пикадили, Офис 1.

Двата концерта на 8 и 9 юни на най-успешния пътуващ танцов спектакъл в историята Lord of the Dance в София са финална част от голямото им турне из България, включващо още градовете Варна на 3 юни в Дворец на културата и спорта, Бургас в Летния театър на 5 юни и Пловдив в Античния театър на 7 юни.


Коментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *