Гледайте вълнуващите разкрития на новия Вергил Вергилов в Театъра на Армията

|
Понеже „Ножица-трепач” е уникално динамично представление, което нито веднъж не се повтаря, зрителите на хитовата пиеса ще могат да се запознаят с новия следовател по случая със загадъчното убийство и колега на култовия криминалист Вергил Вергилов, следовател Вергил Вергилов.

Не, не е станала грешка, просто колегите са с еднакви имена, но с различен подход при разплитането на мистериозни криминални престъпления, като това в „Ножица-трепач”.

За вълнуващите разкрития на новия ни криминалист, капитан Вергил Вергилов, ще помогне любимият и добре познат от множество хитови заглавия от театралния афиш („Много шум за нищо”; „Колко е важно да бъдеш сериозен”; „Римска баня”; „Вечеря за тъпаци” т.н.) ВЕСЕЛИН РАНКОВ, чиито глас веднага ни подсеща за безспорните разбивачи на телевизионни рейтинги, сериалите „Ало, Ало!” и „АЛФ”.

Този път любимият ни актьор ще се впусне в разгадаване на криминалния сюжет, като разследването няма да мине и без намесата на вас - зрителите !
По случая ще работят още: Георги Къркеланов, Ненчо ИлЧЕв, Гергана ДАНДАНОВА, Александра СЪРЧАДЖИЕВА, Иван Радоев, Диана Любенова (гост), Александър ДОЙНОВ
 

По материали на ТБАКоментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *