Денс парти за Деня на влюбените

|
На 14 февруари (сряда) от 22ч. в клуб „Синърс” в столичния денс център „Син Сити”, най-романтичният ден в годината ще бъде отпразнуван с Туборг Денс парти.
Като специален подарък за всички влюбени, ще гостуват създателите на един от най-популярните хитове на 2006 г. „Lucky You” – датският дует Асле & Анне. Звездите пристигат у нас по покана на "Син Сити" и "Туборг". Организатор на събитието е София Мюзик Ентерпрайсис.
През 2005 диджеят и продуцент Асле Бьорн чува гласа на Анне по радиото. Срещат се няколко дни по-късно и записват заедно най-големия си хит - “Lucky you”, който става тяхна запазена марка в цяла Европа и е един от най-сериозните музикални пробиви през изминалата година. Мегахитът набира шеметна скорост и се изкачва в челните позиции на всички европейски класации. Повече от десет седмици “Lucky You” оглавява топ класациите в България, без феновете да подозират кой го изпълнява. Това официално е най-често пусканото парче във всички клубове и дискотеки и у нас, както и най-тиражираният хит по всички радиостанции.
Чаровната изпълнителка от датско-ирландски произход Анне Катерине Линдебьорг има зад гърба си впечатляваща музикална кариера. Освен певица, тя е известна в Дания и Германия и като текстописец, композитор, диджей и модел. Работила е с редица формации в различни музикални стилове – хаус, електро-поп, уърлд и рок музика. Сред по-известните проекти, в които участва, са групите „Пауърдъст” (уърлд, електро-поп), „Порнорама” (боса-нова, лаундж, ню-джаз), „Хилтън ФМ & Мис Клаудия”, „Фрост” и „Анне Кей” - изключително популярна скандинавска банда, сравнявана с “Груув Армада”, “Фейтлес” и “Гарбидж”.
Другият член на формацията – Асле – още на 14 годишна възраст става диджей, а впоследствие, благодарение на музикалните си заложби, започва да композира и свои авторски парчета. В момента той определя своя стил като “уютен и зарибяващ хаус”. Увлеченията му към транс музиката и по-фънки звученето му носят и договори с едни от най-големите лейбъли в Европа. През годините работи с имена като Роджър Санчес, Пийт Тонг, Ник Уорън, Саша, Пол Оукенфолд, Пол Ван Дайк, “Дийп Диш”, “Груув Армада” и много други. Асле Бьорн е обявен за диджей номер едно в Дания за две поредни години (2004 и 2005 г.).
Асле и Анне споделят, че получават стотици писма именно от български фенове и с огромно желание ще посетят нашата страна. В нощта на най-романтичния празник всички посетители на денс клуб „Синърс” ще могат да чуят магнетичния хит „Lucky You”, изпълнен на живо, както и 3-часов диджей сет, зареден с много емоции и енергия.
 

По материали на София Мюзик Ентерпрайсис
Коментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *