“Дисни Лайв! Вълшебствата на Мики Маус” – фокуси, вълшебства и изненади чакат децата

|
Водено от великия вълшебник Мики Маус представлението „Дисни Лайв! Вълшебствата на Мики Маус”, продуцирано от Фелд Ентъртейнмънт, идва на българска сцена на 18, 19 и 20 април в зала 1 на НДК, година след невероятния успех на шоуто „Дисни Лайв! Рожденият ден на Мечо Пух”.
Знаменитата петорка на Дисни - Мики и Мини Маус, Доналд Дък, Дейзи и Гууфи делят сцената с професионалните илюзионисти Брад Рос и Фред Муур, за да представят на децата поредица от вълшебства, които доказват дори и на сериозните възрастни, че малките чудеса са навсякъде около нас и чакат да бъдат уловени, забелязани и открити. От зашеметяващия танц във въздуха на Мини Маус и принцеса Ясмина от приказката за „Аладин и вълшебната лампа” до преобразяването пред очите на зрителите на Пепеляшка от дрипаво момиче в принцесата на мечтите ви, илюзионистите и любимите герои на Уолт Дисни държат в захлас и малки и големи.
Дисни Лайв! с представлението „Вълшебствата на Мики Маус” позволява на децата да вярват, да фантазират, да се скитат из своя измислен вълшебен свят, в който всичко е възможно. Те напомнят и на възрастните, че за да сме щастливи в този свят, трябва да съхраним детската възхита и изумление от вълшебствата в живота.
Представлението „Дисни Лайв! Вълшебствата на Мики Маус” провокира любопитство у децата към класическите истории за „Алиса в страната на чудесата”, „Снежанка и седемте джуджета”, „Пепеляшка”, „Аладин и вълшебната лампа”, „Красавицата и звярът” и насърчава никога нестихващия интерес към прочитане и препрочитане на приказките.
За да бъде представено на сцена уникалното шоу „Дисни Лайв! Вълшебствата на Мики Маус” продуцентът Кенет Фелд разчита на режисьора Джери Билик, който подготвя всяко шоу на лед под марката Дисни он Айс! и Дисни Лайв! Освен това Джери Билик стои зад аранжимента на музиката на поредица телевизионни сериали и на филмите "Старски и Хъч" и "Ангилите на Чарли".
Художественият директор на продукцията е Джеймс Юманс, работил дълго време по спектакли на Бродуей и други регионални продукции, както и по турнето Showstoppers но Бари Манилов.
Дизайнерът на костюмите Скот Лейн има опит в почти всички лайв продукции на Дисни, а виртуозът на светлините Джон Морган е спечелил две награди "Еми" и е работил по завладяващите сценични представления на илюзионистите Дейвид Копърфийлд, Брет Даниелс и Ланс Бъртън. Забележителната хореография на шоуто "Дисни Лайв! Вълшебствата на Мики Маус" е дело на Барт Дьорфлер.
Продуцентите на шоуто - Фелд Ентъртейнмънт - са водещата продуцентска компания, която представя незабравимите театрални представления за деца с марката Дисни Лайв! и Дисни Он Айс!, които се радват на 25 милиона зрители годишно по целия свят.

Продукцията пристига в България с огромно количество декори, събрани в девет камиона и съпроводени от 40 актьори и сценични работници. Децата и възрастни ще се потопят в един фантастичен свят с любимите си приказни герои – Мики и Мини Маус, Доналд Дък, Дейзи, Гууфи, Бел, Пепеляшка, Алиса и Лудия Шапкар, Белия Заек и Царицата на Сърцата, Снежанка и принцеса Ясмина – светът на мечтите, в който всичко е възможно!
Защото едно нещо човек, бил на спектакъл на Дисни, може да твърди със сигурност – колкото и да си голям, никога не надрастваш Дисни. И малки и големи се радват на магията и се оставят да бъдат увлечени от случващото се на сцената.
Представлението „Дисни Лайв! Вълшебствата на Мики Маус” е организирано от Подиум Продакшънс и е част от голямото им турне в Европа и Азия.
Билетите за осемте спектакъла „Дисни Лайв! Вълшебствата на Мики Маус” се продават в системата на www.ticketplus.bg, на касата на НДК, в "Дюкян Меломан", в супермаркети "Пикидили" из цялата страна.
 

По материали на Джаzz +Коментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *