Духът на Елвис Пресли оживява в София

|

Флайер за концертаThe Smugglers Collective и Rockabilly.bg oтбелязват рождения ден на Елвис Пресли с тематично парти


Пионерите на винтидж събитията в България, The Smugglers Collective, и порталът за рокендрол култура, Rockabilly.bg, обединяват за пръв път сили за едно много специално събитие за всички фенове на музиката от 50-те години на миналия век.

Вечерта на 8 януари 2014 ще бъде посветена на един от най-големите и влиятелни музиканти, живели някога, Краля на Рокендрола – Елвис Пресли. Партито, което ще се проведе в столичния клуб Алкохол, ще отбележи 79-я рожден ден на легендата.

По време на ELVIS PRESLEY Birthday Party, DJ-те от The Smugglers Collective и Rockabilly.bg ще зарадват феновете на Краля и на рокендрола като цяло с музикална селекция, съставена изцяло от песни на Елвис Пресли. Ще чуем всички негови хитове, както и редки парчета, кавъри и оригинални записи на негови песни. В клуб Алкохол ще се прожектират и филми, в които Елвис влиза в ролята си на актьор, както и архивни записи от негови концерти и телевизионни изпълнения. Както подобава на един истински рожден ден, няма да липсват и подаръци и изненади за гостите.

Феновете на Елвис ще разкършат крака както на хитовете му от ранните години в Sun Studio като “That's All Right Mama”, “Good Rockin' Tonight”, “Blue Moon of Kentucky”, “Milkcow Blues Boogie”, така и на легендарни записи, достигнали мултиплатинен статус (“Heartbreak Hotel”, “Don't Be Cruel”, “Jailhouse Rock” и “Hound Dog”). Това е само малка част от необятното творчество на Елвис Пресли, който през целия си живот е записал 711 парчета, изнесъл е над 1100 концерта и продължава да бъде най-продавания изпълнител в света 37 години след смъртта си.

Празненствата по случай рождения ден на Елвис Пресли ще започнат на 8 януари от 20:00ч. Билети за събитието ще се продават единствено на входа на клуб Алкохол в самата вечер, а цената им ще е 5 лв.

ELVIS PRESLEY Birthday Party

08.01.2014

Club Alcohol Sofia (площад Петко Р. Славейков 4)

Начало: 20:00

Вход: 5 лв.

По материали на организаторитеКоментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *