Издателство “Махалото” представя автобиографията на Леми Килмистър

Корица на книгата„Когато отиват на концерт или си купувам албум, хората искат да видят същества от друга планета. Някой, който се появява и ти маха главата. Това е идеята на рокендрола – той трябва да е невероятен и необикновен от начало до край“ – казва Леми Килмистър, който сам е живото въплъщение на думите си. Защото за повече от 40 години на сцената фронтменът на Motörhead не просто си е извоювал място в пантеона на рокендрола, той е рокендролът – неостаряващ, непокорен, откровен, забавен, безкомпромисен, скандален и много шумен.


В култовата си автобиография „Моята история“ Леми продължава да е точно такъв, какъвто го познаваме и обичаме, и за феновете на Motörhead няма да е изненада какво ги очаква на страниците й – автентичният рокендрол, истини, казани без преструвки и лицемерие, и онова негово едновременно мъдро и безпардонно отношение към живота, което го прави толкова неповторим. „Моята история“ ще ви накара да се чувствате сякаш сте седнали на чаша с Леми и си говорите за бойните му спомени, за музика и за всичко, което бихте споделили с близък приятел. Без теми табу, без напудрени фрази и претенции, но за сметка на това с разсмиваща до сълзи самоирония и мъдростта на един истински рок ветеран, от когото има какво да научим.

А ако случайно за пръв път чувате за Леми (въпреки че не ни се вярва), подгответе се за среща с фронтмена на „най-шумната банда на света“.

 

„ЛЕМИ: МОЯТА ИСТОРИЯ“


Автобиографията на Леми Килмистър


Превод: Насо Русков, 272 стр.


ISBN 978-954-8338-18-9


цена 18 лв.


www.mahaloto.netКоментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *