Караоке за деца и родители на премиерата на “Гномео и Жулиета 3D”

|
На 25 февруари, по повод премиерата на 3D анимацията „Гномео и Жулиета“ в Cinema City (МОЛ-София, бул. „Стамболийски“) ще се организира караоке за деца и родители. Всеки, който желае, може да се включи в шоуто, чийто водещ ще бъде Иван Матев (познат като Супер Любо).
Освен гостите на Cinema City по това време на деня, в караокето ще се включат актьорът Иван Матев, който ще помага с всяко изпълнение, водещата Ива Дойчинова с дъщерите си, Лара Береану с дъщеря й Бернарда, дъщерята на Ива Екимова - Дара и Ани от „Антибиотика“. Гости ще бъдат и водещата Радост Драганова и дъщеря й Изабела.
Караокето „Гномео и Жулиета“ ще е с любовни български и чужди хитове, тъй като филмчето е забавна вариация на класическата романтичната история по Шекспир. За смелчагите (дете или родител) ще има специални награди, осигурени от A Plus Cinema, „Егмонт България“ и медийния партньор - радио FM+. След веселбата, която ще бъде до билетния център, всички ще се отправят към кинозалата на Cinema City от 18,30 часа, за да се наслаждават на „Гномео и Жулиета 3 D”.

„Гномео и Жулиета 3D” се дублира от Емили Блънт, Джеймс Макавой, Майкъл Кейн, Джейсън Стейтъм, Маги Смит, Ози Озбърн и други.
Режисьор на филма е Кели Асбъри („Шрек 2“).
Саундтракът, който е на пазара у нас чрез „Анимато Мюзик“, включва нови и класически песни на Елтън Джон и Бърни Топин, както музика от Джеймс Нютън Хауърд („Хубава жена”, „Шесто чувство”, „Беглецът” и други).
 

По материали на А Плюс СинемаКоментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *