Комедийна битка на III етаж!

|
Получихме следното съобщение:

Ако и вие сте от  хората, които НЕ се забавляват САМО на първиприл, значи следващата покана е точно за ВАС!

За първи път в България – Битка между титаните на КОМЕДИЯТА, с претенции за най-щурата ВЕСЕЛБА за годината! На 4 април, ПЕТЪК, от 20.00 часа, екипите на "III етаж" и „Ивент Зона” ни канят на комедийно съревнование между професионалисти и не дотам професионални присмехулници!  Всички са поканени!

Какво е една дата в годината, когато КОМЕДИЯТА наднича зад всеки ъгъл?! Колко е важно да БЪДЕШ сериозен е въпросът, който гениалният Оскар Уайлд е задал преди век, а организаторите ни предизвикат да му отговорим днес. ВЕСЕЛИЕТО и ЗАБАВАТА са най-добрият начин да отпразнуваме края на работната седмица и да поставим началото на сезона на доброто настроение и вкус.

Водещ на шоуто ще бъде младият, самороден stand-up comedy талант J.R. (Жоро Руснака), дългогодишен състезател в тежка категория хумор, сатира и забава, който ще впечатли гостите с комедийните си монолози. Форматът е съставен от кратки скечове, съдържащи битови проблеми и случки - до болка познати на всеки от ежедневието ни.

Комедийната вечер  на "III етаж" ще се състои в няколко кръга: В първи рунд участниците ще се представят с най-доброто от себе си, във втори рунд те ще импровизират в скечове по двойки, а в третият – ще импрозвизират според желанията на публиката. В края на шоуто журито ще обяви победител. Атмосферата ще се нажежи допълнително от популярни музиканти.
Сигурно се чудите какво е „III етаж”? Накратко, заведение в София, по надълго и широко – едно от местата в града, които предлагат нещо специално и различно. Встрани от шумния център и лудия трафик на София, "III етаж" те "пренася" сред простора на Витоша или те "отнася" с морски дух и настроение докато отпиваш от коктейла си на просторната тераса, която е мислена и като музикална сцена. Заведението е проектиран като апартамент, където всеки има свой кът за отмора и веселба.

Казват, че изкуството на хумора е талант, който малцина притежават, но дали наистина е така?! Ела и измери своето чрез усмивкометъра на участниците!

Очакваме Ви на бул. „Ломско Шосе” № 2А, Търговски Център Надежда, на 3 етаж (непосредствено до метростанция "Хан Кубрат")

За повече информация:
http://www.eventzone.bg/bg/events/details/comedy-battle-sofia

https://www.facebook.com/events/1419191025001562/


Коментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *