Награда очаква позналия предварително “Най-добър диджей на България 2011”

|
В навечерието на 2012 година немска марка бира номер едно в света Beck’s стартира специална игра за всички фенове на клубния живот. Инициативата е онлайн и е част от партньорството на марката с конкурса за най-добър диджей и най-добър клуб на България под шапката на Awards.bg. Инициативата се провежда за втора поредна година и има за цел да избере най-добрите диджеи и парти места в цялата страна.

Всички почитатели на модерната музика могат да гласуват за своя фаворит във всяка една от категориите. Това може да стане на уебсайта на awards.bg, като към него феновете могат да влязат и през Facebook страницата на Beck’s - www.facebook.com/Becksperience.Bulgariaq. Там вече е активна и игра, която предизвиква феновете да дадат предположение кой от номинираните в двете категории – за най-добър диджей и най-добър клуб на България, ще бъде финалист в конкурса.

За да дадат гласа си за своите фаворити сред номинираните от awards.bg, желаещите трябва да "харесат" страницата на Beck’s във Facebook и да се регистрират в нея. Имената на номинираните диджеи и клубове са публикувани в специална категория във Facebook страницата - Beck’s In The Game. В играта на Beck’s могат да участват всички фенове на модерната музика, които са навършили 18 години, и които биха искали чрез мнението си да са част от клубната сцена на България и от налагането на тенденциите в нея. Играта продължава до 10 януари 2012 г.

Победителите в категориите „Най-добър диджей” и “Най-добър клуб на България” ще станат ясни на 18 януари. Чрез жребий измежду имената на всички участници в играта на Beck’s, чието предположение за победителите в отделните категории са се оказали верни, ще бъдат изтеглени и късметлиите, които ще спечелят награди.

Наградите, които ще даде немска марка бира номер едно в света, са дизайнерски слушалки Bеск’s и покани за церемонията по награждаването на победителите. И това е само част от историята, тъй като чрез тях емоцията от любимата музика продължава и след приключването на играта.
 

По материали на организаторитеКоментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *