Официална информация за концертите на Амон Амарт и Сепултура

|
Получихме следното съобщение:
Плакат за концертитеBGTSC има удоволствието да обяви официално концертите на AMON AMARTH и SEPULTURA. Концертите са част от източноевропейските турнета на двете групи.
Концертът на AMON AMARTH ще се състои на 30 април от 20.00 часа в зала „Универсиада”. Редовните цени на билетите са 40 лева на предварителна продажба и 50 лева в деня на събитието.
Концертът на SEPULTURA ще се състои на 8 юни от 20.00 часа в клуб Mixtape5. Редовните цени на билетите са 40 лева на предварителна продажба и 50 лева в деня на събитието.

Като част от бъдещата политика организаторът пуска в обръщение и следните два варианта:

1. „Комбиниран билет” за Amon Amarth и Sepultura на специална цена от 70 лева. Ще се продава до 20 март включително.

Билетите за двете събития и комбинирания билет за концерта се продават в мрежата на EVENTIM в цялата страна. Местата, от които могат да бъдат закупени, са магазините на Пикадили, Germanos, Technopoilis, OMV, Office 1 Superstore, Техномаркет, ESPO груп, Usit Colours, Outlet Alex, На Тъмно, Metal Heaven,Фотосинтезис, каса 3 на НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината, както и онлайн на www.eventim.bg

 

2. Притежателите на билети за концерта на GAMMA RAY & RHAPSODY OF FIRE ще могат да закупят билети за AMON AMARTH и SEPULTURA на цени от 35 лева до 20 март включително.

Това е възможно само в централният офис на ИвентимБГ (EventimBG) с адрес: гр. София, ул. Граф Игнатиев 22, ет. 2, ап.3. Работно време: от 10 до 18 ч. Ако нямате възможност да посетите на място, можете да пишете на адрес info@eventim.bgПредстои оповестяването на групи и подробности!


Коментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *