Правила и важна информация за спектаклите на Сирк дю Солей

|
Във връзка с гостуването на световно известния Сирк дю Солей в София от 3 до 5 февруари и спецификата на спектакъла Салтимбанко, включващ опасни акробатични номера, организаторите от София Мюзик Ентърпрайсис предупреждават: Използването на фотоапарати е абсолютно забранено. Апаратите на нарушителите ще бъдат иззети от охраната в залата.

Изискването е на самия Сирк дю Солей и се налага заради безопасността на артистите. Те изпълняват изключително опасни и изискващи пълна концентрация номера и използването на фотоапарати може да повлияе на представянето им.

Моля, обърнете внимание, че Столична община не предвижда промени в организацията на движението заради предстоящото събитие. Булевард Асен Йорданов няма да бъде затворен преди по време на представленията. Припомняме, че престоя и паркирането на пътни превозни средства на бул. "Асен Йорданов" е забранено.

Посетителите могат да използват паркинга на залата, който е даден под наем на трета страна, независима от организатора. Цената за парк място по време на събитие, провеждащо се в зала Арена Армеец е 3 лева.

Отново напомняме, че пушенето в залата е забранено.

Дати и часове на спектаклите в София:
- 3 февруари 2012 (петък) - 20 часа
- 4 февруари 2012 (събота) - 16 часа и 20 часа
- 5 февруари 2012 (неделя) - 14 часа и 18 часаКоментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *