Театър “София” представя клипа на премиерния спектакъл “Суматоха”

|
За шести пореден път този театрален сезон Театър "София" предлага клип към представление от афиша на театъра. Този път само седмица след премиерата излезе и клипа на представлението "Суматоха", в който са уловени моменти от спектакъла малко преди да излезе на сцена. Акцент в него е песента от "Суматоха", в която всеки от актьорите на представлението има своето индивидуално участие.

Режисьор на спектакъла е Боян Иванова, а сценограф - Елица Георгиева. В спектакъла участват най-атрактивната част от трупата на Театър "София" като: Михаил Милчев, Николай Върбанов, Росен Белов, Пламен Манасиев, Калин Врачански, Сава Пиперов, Мартин Гяуров, Николай Антонов, Ивайло Герасков, Милен Николов, Майя Остоич, Биляна Казакова-Угринска.

Поредицата от клипове на представления от афиша на Театър "София" предлагат нов поглед към театралното сценично изкуство. Нашият стремеж е да увеличим почитателите на театъра. До този момент освен за "Суматоха" можете да видите клипове за представленията "Равизор", "Неделя вечер", "Търговци на презервативи" , "Как се научих да кормувам" и "Грозният".

В следващите две седмици предстоят да излязат клиповете на номинираните спектакли "Четири стаи" и "Грозният" (в нов вариант, в естетиката на останалите клипове).

 

По материали на Театър "София"Коментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *