Филм със Силви Вартан в програмата на “Киномания”

|
Националният дворец на културата, в партньорство със София Мюзик Ентърпрайсис, организират прожекции на музикалната комедия „Търсете идола” с участието на Силви Вартан, Шарл Азнавур и Джони Холидей, включен в ежегодния фестивал "Киномания 2009". Филмът ще бъде представен по повод предстоящия концерт на голямата певица и актриса Силви Вартан, който ше се състои на 28 октомври от 20.00 часа в Зала 1 на НДК.

Концертът се осъществява с подкрепата на Сосиете Женерал Експресбанк по повод десетгодишния юбилей на банката. Организатор на събитието е София Мюзик Ентърпрайсис.

„Търсете идола” включва едни от най-популярните песни на френската прима, сред които и „Тази вечер аз съм хубава”, позната от българските кавър версии на Богдана Карадочева и Дони и Нети. „Търсете идола” е комедия за мъж, принуден от приятелката си да открадне скъпо бижу. За да се спаси от преследвачите си, той скрива бижуто в китара, след което се разколебава и решава да върне откраднатото. Проблемът е, че китарата със скритото бижу се оказва собственост на няколко музиканти...

Прожекциите са на 22 октомври (четвъртък), от 19.00 ч. В Дом на киното, 25 октомври (неделя), 19.30 ч. в кино Одеон и 27 октомври (вторник ), 19.00 ч. в кино Люмиер.

В деня преди концерта, 27 октомври, се очаква френската звезда да присъства на 75-годишния юбилей на Специализирана акушеро-гинекологична болница за активно лечение „Шейново”, заедно с министър председателя на България г-н Бойко Борисов.

Друга актуална новина около харизматчната певица е, че преди броени седмици парижкото издателство "ХО" пусна на френския пазар автобиографичната книга на Силви Вартан, наречена "Между сянката и светлината". В нея прочутата певица и актриса, най-после премахва дистанцията между себе си и публиката, за да разкаже най-вълнуващите моменти от живота си. Звездата с много емоция разказва за първите си години в София, за щастливия момент, в който съдбата й посочва пътя към сцената, за бурната си любов с Джони Холидей, за настоящия си хармоничен брак с Тони Скоти и щастието да бъде майка на Дейвид и осиновената през 1997 г. Дарина. Автобиографията на музикалната икона е много емоционална и пълна с откровения изповед на любяща съпруга и майка, преуспяла музикална икона и силна независима жена.

Билети за предстоящия концерт на Силви Вартан на 28 октомври все още могат да бъдат закупени на цени от 40 до 80 лева от касите на Тикетпро България в цялата страна, както и оналйн на адрес www.ticketpro.bg
 

По материали на София Мюзик ЕнтърпрайсисКоментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *