Z-Rock и кино Арена представят легендата Брус Спрингстийн

|
Плакат за филмаZ-Rock и кино Арена представят ексклузивно за страната ни киносъбитие – документалния концертен филм за легендата Брус Спрингстийн – Springsteen & I” на голям екран. Премиерата е световна, като прожекциите на този амбициозен проект ще се излъчат на 22 юли 2013 г. в салоните на кино Арена от 19:30 часа. Зрителите ще изживеят страхотни емоции с уникалния проект, който показва как 40 години емблематична музика се превръщат в саундтрак на живота на няколко поколения.

Z-Rock ще направи истинските фенове част от събитието с двойни покани за световната премиера. Всеки делничен ден в периода 15-19 юли 2013 г. в предаването „Голият обяд“, водещата Елена Розберг ще обявява заглавието на един филм, като предизвикателството към слушателите ще бъде да направят асоциация с някое от най-обичаните и популярни парчета на легендата Брус Спрингстийн. Жребият ще се провежда на живо в ефира на Z-Rock между всички верни отговори, изпратени на theboss@zrockbg.com. Всеки ден един слушател приел предизвикателството на новата игра ще печели от играта двойна покана за вълнуващата премиера.

Springsteen & I e филмово събитие, създадено специално за феновете и включва най-обичаните песни на Брус Спрингстийн, както и легендарни изпълнения, отличили музикалната му кариера. Филмът е уникална колаборация между изключителна музика, документални елементи и кинематографично майсторство, благодарение на Ridley Scott Associates and Mr. Wolf, създаден с пълната подкрепа на Брус Спрингстийн, неговия мениджърски екип и лейбъл.

Преди четиридесет години Брус Спингстийн взривява рок сцената и променя облика й завинаги. С над 120 милиона продадени албума в цял свят и многобройни музикални награди, включително потресаващите 20  Грами, неговата музика определя поколенията. Зад песните му стоят необикновени истории за феновете, които продължават да живеят с тях. Сега зрителите в цял свят откриват как музиката на Брус Спрингстийн се превръща в саундтрак на живота на толкова много фенове.

„Springsteen & I“ в вдъхновен от  продукцията „Life in a Day“ на Скот Фрий. Продуциран е от компанията на Ридли Скот и Black Dog Films, режисиран е от Бейли Уолш („Flashbacks of a Fool“ с Даниел Крейг). Изпълнителен продуцент е Ридли Скот. Екипът на Спрингстийн щедро предоставя невиждани архивни кадри и материали от различни концерти за създаването на документалния филм.  Самият Ридли Скот казва: „Този красиво създаден филм предлага уникален поглед към взаимоотношението между артиста и онези, които са дълбоко свързани с неговата музика.“ Филмът ще се излъчи в България благодарение на Z-Rock и кино Арена.

По материали на Z-RockКоментари (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *